Bubblor av Claire Castillon

Nummer: 1416
Titel:
Bubblor
Författare: Claire Castillon
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2010/2012
ISBN: 978-91-86480-24-0
Betyg: 5 av 5


Om boken:

”Som barn trodde jag att jag var onormal. – Han rör mig inte ens, så jag förstår inte varför han skulle vara otrogen! – Jag får alla män att slakna. – När min man och min syster fick min systerson, lämnade de tillbaka mina sista saker. – Han vill att jag ska prata medan vi älskar. – Min karl har baby blues.”

Alla lever i sin lilla bubbla genom vilka bilderna av världen ter sig förvrängda, vrickade, förtvivlade. Om nu inte bubblan tjänar som lupp och gör det möjligt att närmare utforska vissa detaljer som är oroande sanna. Claire Castillons senaste novellsamling består av trettioåtta korta noveller som alla utom en bär ett förnamn som titel.

Min åsikt:
Mycket bra noveller.
Lättlästa och läsvärda!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera