Tänk om jag aldrig vaknar upp igen av Camilla Elwing Johansson

Nummer: 207
Titel: Tänk om jag aldrig vaknar upp igen
Författare: Camilla Elwing Johansson
Förlag: Hjalmarsson & Högberg
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-89660-92-7
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Jag har nu äntligen fått ihop den här boken. Det är en bok med tankar om livet. Om hur det är att leva med en tickande bomb inom sig, inte veta när den ska brisera, bara ATT den förr eller senare gör det, utan förvarning eller med små signaler, som man kanske väljer att ignorera för att man inte har tid eller lust med dem. Livet är ju så vackert, så härligt, så fullt av möjligheter. Så kort! Lev nu, imorgon kan det vara för sent …
Jag hoppas att jag genom den här boken kan ge inspiration till andra människor som lever med en svår sjukdom att försöka förverkliga sina drömmar och ta vara på livet. Inte gömma sig bakom sin sjukdom och säga nej till att leva.
Eller att jag kan hjälpa vänner och anhöriga att förstå lite bättre hur det är eller till er som håller på med massor av saker men glömmer att leva idag när man är frisk.
Att epilepsi innebär en ständig rädsla och ett ständigt krav på att sköta sig med vila och mat, men samtidigt inte är ett hinder för att göra det man vill: resa, föda barn, idrotta, gå ut och äta middagar.
Själv är jag mitt i livet. Det här är en bok om resan jag har gjort. Från hjärnblödning till tvåbarnsmamma, via en massa stopp på vägen, alltid med siktet inställt på att komma vidare, att resan är långt ifrån slut, att det alltid finns något nytt att upptäcka bakom nästa krök.

Min åsikt:
En bok om epilepsi och livet.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar