Skuggland av Jonas Brun

Nummer: 1470
Titel:
Skuggland
Författare: Jonas Brun
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-0-012688-9
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
I början av 1990-talet försvinner två pojkar spårlöst från villakvarteret. De kliver in i en röd bil och syns aldrig till igen. Kompisen Erik är den sista som ser dem. Han som blir kvar att samla berättelsen.
Erik och Erik är barn på 1980-talet och bästa vänner. De leker med lego, åker snowracer, spelar dataspel och lyssnar på Michael Jackson, popstjärnan som både kan gå på månen och byta ansikte. Men när den nye pojken Marcus börjar i klassen förändras allt och Erik lämnas ensam. En pappa störtar till jorden och två pojkar försvinner i natten.

Min åsikt:
En bok som jag inte villa lägga ifrån mig.
Mycket bra!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar