Halvvägs till graven av Jeaniene Frost

Nummer: 1554
Titel:
Halvvägs till graven
Författare: Jeaniene Frost
Förlag: Fenix
Utgivningsår: 2007/2012
ISBN: 978-91-7525-047-2
Betyg: 3 av 5

 

Om boken:
Halvvampyren Catherine Crawfield jagar odöda och är ute efter hämnd! Förhoppningen är att en av vampyrerna hon fngar ska vara hennes pappa – mannen som förstörde mammans liv. Jakten får emellertid ett abrupt slut när hon tillfångatas av Bones; en huvudjägare… som också är vampyr. I utbyte mot att Bones hjälper henne att hitta pappan går Cat med på att bistå honom i sökandet efter de blodsugare som lämnar spår av människokroppar efter sig. Konstigt nog verkar Bones inte ha några planer på att sätta tänderna i hennes hals, och Cat börjar undra om det kanske finns vampyrer som är goda, trots allt.
Bones är väldigt frestande – trots att han saknar puls – men det är inte läge att slappna av och förverkliga de fantasier han ger upphov till, för ett blodtörstigt mördargäng är efter dem… och Cat måste välja sida.

Min åsikt:
En helt ok fantasy.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Fenix.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar