Zelda 2 kampen fortsätter av Lina Neidestam

Nummer: 1583
Titel:
Zelda 2, kampen fortsätter
Författare: Lina Neidestam
Förlag: Kartago
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-86003-93-7
Betyg: 5 av 5

 

Om boken:
Efter att ha blivit dumpad börjar Zelda på konstskola för att förverkliga sig själv och rädda världen med sin konst. Men istället för studier hänger hon sig snart åt vilda rödvinsfester, hunkiga krokimodeller och ändlösa debatter om könsroller och kreativitet. Med dubbelmoral och ihåliga argument försöker hon slå omkull de patriarkala väderkvarnarna. Hon hittar nya kärlekar, men drabbar också samman med sin påträngda performance-artist till expojkvän.
När livet på konstskolan till slut blir för kaotiskt flyr Zelda till Asien för att hitta sig själv. När Nirvana trots allt aldrig infinner sig konfronteras Zelda med den bistra verkligheten och sitt eget fåfängliga liv. Vem ska man rädda först, världen eller sig själv?

Min åsikt:
Helt fantastiskt bra!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Kommentera