Det stulna hjärtat av Lauren Kelly

Nummer: 226
Titel: Det stulna hjärtat
Författare: Lauren Kelly
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-46-21347-3
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Merilee Graf lämnade hastigt sitt lyxliv i New York City för att vaka över sin fars sjukbädd i den lilla staden Mt Olive. Där möter hon sitt förflutna, allt det som hon en gång flydde ifrån. Mammans plötsliga bortgång, pappans avvisande beteende; men främst konfronteras hon med barndomsminnen av Lilac Jimson, flickan som försvann, hon som blev bortförd…
En strid ström av människor besöker sjukhuset för att ta avsked av Merilees far, Mt Olives populäre borgmästare, en framgångsrik affärsman som alltid ömmade för barnens och ungdomarnas väl i samhället. Samtidigt är det något som inte stämmer. Merilee kan inte sluta tänka på Lilac Jimson. Det är något med hennes försvinnande som gör att alla människor får något undvikande i blicken. Även hennes far…

Min åsikt:
En psykologisk rysare, som delvis är mycket spännande. Mycket bättre än hennes tidigare bok Tag mig, tag mig med dig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar