Sviken av Berit Jørgensen

Nummer: 231
Titel: Sviken
Författare: Berit Jørgensen
Förlag: Bra Böcker
Utgivningsår: 2004/2005
ISBN: 91-7002-203-4
Betyg: 5 av 5Om boken:

Berit och Ali har varit tillsammans i åtta år. Berit har en dotter sedan tidigare och Ali anser att det strider mot hans tro att gifta sig under sådana omständigheter. Då Berit nu väntar deras gemensamma barn ändrar han sig och säger sig vara beredd att möta kritiken från släkten.

Paret planerar ett romantiskt bröllop i Egypten och Berit är lycklig och förväntansfull. Men i Kairo slås allt i spillror. Berit – nu halvvägs genom graviditeten – drogas, och när hon vaknar upp är barnet borta och hon själv badar i blod.

Min åsikt:
En otroligt hemsk berättelse om en grymhet svår att förstå.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Sviken av Berit Jørgensen“

  1. Jag undrar om denna boken finns oversatt i engelska eftersom jag skulle garna vilja lasa dnna boken i England

Lämna ett svar