Bara vara Martha av Ulrika Jonsson

Nummer: 1693
Titel:
Bara vara Martha
Författare: Ulrika Jonsson
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 978-91-37-13738-4
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
När Marthas make Austin plötsligt dör en morgon på bussen är det som om hennes eget liv också stannar upp. Men egentligen har hon stått stilla i fyrtio år, instängd i ett känslokallt äktenskap. Det konstiga är att fastän hindret är borta känner sig Martha fortfarande fångad.
Hennes två döttrar är en gåta och vännerna har Austin skrämt bort. Nu famlar sig Martha fram, ensam och osäker, när Gianni dyker upp, den vänlige mannen som råkade sitta bredvid Austin på bussen när han dog. Och den nyfikna grannen Dorothy vägrar lämna henne ifred. Dessa två hjälper Martha att hitta sin plats i tillvaron och att börja njuta av livet.
Men för att gå vidare måste hon göra upp med sitt förflutna. Sanningen ska fram, även om den får förödande konsekvenser för Martha och hennes döttrar.

Min åsikt:
En bra och helt ok roman med mycket känslor.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar