I stundens hetta av Viveca Sten

Nummer: 1694
Titel:
I stundens hetta
Författare: Viveca Sten
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-37-13780-3
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Midsommarhelg i Sandhamn. Festande ungdomar har tagit över bryggorna och hamnen är fylld av vita båtar. Musiken dånar och alkoholen flödar. I folkmassan stapplar en ung flicka fram. Hon kollapsar i sanden framför ögonen på polisen.
Samtidigt ska Nora Linde fira Midsommar tillsammans med sin nya kärlek Jonas och hans dotter Wilma. Men firande förvandlas till en mardröm när Wilma försvinner under natten. Förgäves ringer de på mobilen men ingen svarar…
Tidigt nästa morgon hittas en död kropp på stranden. Noras barndomsvän, kriminalinspektör Thomas Andreasson, kallas till platsen. Under några sommardagar inser han att sanningen är subjektiv – alla har sin egen version av händelserna. Medan tiden rinner iväg söker Thomas svar hos de inblandade tonåringarna.
Vem är offer och vem är mördare i midsommarnatten?

Den femte boken i en serie Sandhamnsdeckare om kriminalinspektören Thomas Andreasson och juristen Nora Linde.

Min åsikt:
Bra och bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar