Heja heja! av Martina Haag

Nummer: 1713
Titel:
Heja, heja!
Författare: Martina Haag
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-642-0389-2
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
”Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaka hem igen. Bra. Brabrabra.

Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton.”

Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.

Min åsikt:
Martina Haag lyckas!!! Man blir grymt peppad av den här boken.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Heja heja! av Martina Haag“

  1. Den skulle jag behöva läsa (vore glad om jag orkade springa 12 minuter. Vore glad om jag orkade springa 2 minuter.) Värd att skriva upp på inköpslistan, alltså?

Lämna ett svar