Nu jävlar! av Heidi Linde

Nummer: 1816
Titel:
Nu jävlar!
Författare: Heidi Linde
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2011/2012
ISBN: 978-91-1-304019-6
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Obamas slagord ”Change we can belive in” ekade långt utanför USA:s gränser. I en liten by på norska Östlandet känner Terese att också hon har ett desperat behov av förändring. Men var det verkligen ett tredje barn hon behövde? Det var nog snarare hennes mans idé. Och när hon tänker närmare efter är det mesta i hennes liv ett resultat av vad hennes man har velat.

En gång var Terese och Jessica bästa vänner. Nu är det uppenbart hur långt ifrån varandra de kommit. I Jessicas ögon verkar Terese ha det så tryggt och stabilt. Jessica däremot undrar om hon egentligen valt rätt man. Hon har aldrig själv behövt välja, det är alltid de som har valt henne. Vad blev det av alla deras planer och drömmar?

På bensinmacken jobbar Kevin som har haft kärlekssorg i tolv år. Han blev kvar med en sumpad fotbollskarriär och en trasig menisk när flickvännen Jessica lämnade såväl honom som staden.

Min åsikt:
En bra och helt ok historia.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar