Den sista önskningen av Andrezej Sapkowski

Nummer: 2037
Titel:
Den sista önskningen
Författare: Andrezej Sapkowski
Förlag: Coltso
Utgivningsår: 1993/2010
ISBN: 978-91-86437-36-7
Betyg:
2 av 5

Om boken:
Geralt från Rivia är en häxkarl, en underkunnig magiker – och en skoningslös demondödare. Mot betalning utplånar han vampyrer, drakar och alla slags väsen som härjar ute i världen. Men inte alla vanskapta varelser är onda och inte alla vackra jungfrur goda. När Geralt en dag befriar en luftande tackar denne med en besvärjelse, häxkarlen förälskar sig besinningslöst i den sköna trollpackan Yennefer, samtidigt som hans bäste vän, trubaduren Riddarsporre, skadas allvarligt och behöver hjälp…

Min åsikt:
Ok, men inte i min smak.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar