Ödesbunden av Benedict Jacka

Nummer: 1834
Titel:
Ödesbunden
Författare: Benedict Jacka
Förlag: Fenix
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-7525-052-6
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Alex Verus driver en magibutik i London där han bland annat säljer örter, rökelse och kristallkulor. Det är inte många som vet det, men Alex har magiska krafter – på riktigt. Hans magi är inte lika extraordinär som vissa andra magikers, men Alex har en kraft som inte många delar: han har förmågan att se in i framtiden.
När olika magiska (och mörka) grupperingar försöker få Alex att hjälpa dem att öpnna en forntida relik inser han att dess innehåll inte bara kommer att innebära makt, utan även sprida fasa. Och tack vare sina speciella förmågor vet han också att om han hjälper dem kommer det att innebära en säker död.Ödesbunden är den första boken om magikern Alex Verus.

Min åsikt:
Bra, en helt ok fantasy.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar