Vad gör alla superokända människor hela dagarna? av Fredrik Lindström

Nummer: 263
Titel: Vad gör alla superokända människor hela dagarna?
Författare: Fredrik Lindström
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2001
ISBN: 91-0-057678-6
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Johan och Camilla har inte något förhållande. De ses bara en eller två kvällar i veckan, lagar en pasta, tittar på en hyrvideo och smäller på varandra. Så har det hållit på i över ett år nu och bägge trivs bra med det…

Johan vill så gärna knulla lite. Det är därför han försöker lära sig varenda pusselbit i tjejers beteende. Han köper till och med olika tjejtidningar och gör långa listor på saker som tjejer gillar och vad de tänder och inte tänder på. Renlighet, inte för mycket after shave, inte boxershorts utan tajta kalsonger, titta i ögonen, vara rufsig i håret…

Max och Klara har fastnat i parmiddagshelvetet. Nästan varje helg sitter de med några av hans eller hennes vänner och leker vuxna och vantrivs, men det är svårt att ta sig ur det. För när man en gång har börjat går det knappt att sluta…

Min åsikt:
Boken består av en samling berättelser om en rad olika människor och handlar om allt från familjeliv, identitet, ensamhet och kändisskap.

Lättläst och rolig.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar