Sen tar vi Berlin av Moa-Lina Croall

Nummer: 278
Titel: Sen tar vi Berlin
Författare: Moa-Lina Croall
Förlag: Alfabeta
Utgivningsår: 2006
ISBN: 91-501-0717-8
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Malmö, november 2004. Tankarna snurrar i ett outhärdligt virrvarr och Lou håller på att gå under av självförakt. Men till slut får hon nog, lämnar bandet, säger upp lägenheten och jobbet och hämtar upp bästa vännen Julia. Tillsammans kör de vidare söderut.
I ett ockuperat kvinnohus lever de i en ganska planlös tillvaro fylld av gemenskap, konserter och politisk aktivism, men också av droger och trasiga människoöden. Där finns också Sarah, med det lite hesa skrattet och den intensiva blicken, som gör Lou oförklarligt lycklig.

Min åsikt:
En bok som man absolut inte vill lägga ifrån sig. Den är helt fantastisk.

Läs den.

Vald till månadens bok i september 2006.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar