Halva min Måne av Anna Granström

Halva min MåneNummer: 2183
Titel: Halva min Måne
Författare: Anna Granström
Förlag: Alligator
Utgivningsår 2012
ISBN:
978-91-980026-0-7
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
Ida faller handlöst för Karibien. Och för Luis såklart, puertoricanen med de glittrande ögonen, en fjäder i hatten och för stor kostym. Hon flyttar till den lilla ön Puerto Rico och gifter sig, egentligen alldeles för ung, men där i gettot med ett hänglås på dörren och kackerlackor som närmaste grannar känner hon inte soplukten och hon ser inte de förfallna husen. Hon ser bara kärlek.
Att Luis dricker för mycket och använder lättare droger blundar hon för. När hans festande övergår i missbruk och tyngre droger blir det svårare och svårare att fortsätta blunda, men hon klamrar sig fast vid honom och inser att det inte bara är han som är beroende. Hon är lika beroende av honom som han är av sina substanser.

Min åsikt:
En mycket bra & lättläst debut.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Halva min Måne av Anna Granström“

  1. Hittade detta när jag surfade precis. Vad roligt att läsa!

Lämna ett svar