Varje dag, varje timme av Natasa Dragnic

Varje dag varje timmeNummer: 2191
Titel: Varje dag, varje timme
Författare: Natasa Dragnic
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2011/2013
ISBN:
978-91-37-13746-9
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
När Dora och Luka möts av en slump på galleriet i Paris är det sexton år sedan sist. Som barn levde de tätt tillsammans i en soldränkt liten fiskestad i Kroatien, men de skildes åt när Dora flyttade med sina föräldrar till Paris och Luka blev lämnad kvar. Hon är nu en firad skådespelerska och han en konstnär på uppåtgående. De dras omedelbart till varandra även som vuxna och kastar sig in i ett passionerat förhållande. Kärleken tycks ödesbestämd, men verkligheten knackar snart på dörren och hotar återigen att skilja dem åt. Och den här gången kanske det är för evigt.

Min åsikt:
En fin och mycket bra historia.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar