Sandmannen av Lars Kepler

SandmannenNummer: 2195
Titel: Sandmannen
Författare: Lars Kepler
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2012
ISBN:
978-91-0-013016-9
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro en kall vinternatt söder om Stockholm. Han har legionärssjukan och är svårt nerkyld. På Södersjukhuset visar det sig att han är dödsförklarad sedan sju år. Mannen var ett av Jurek Walters sista offer. Den gåtfulle seriemördaren greps av kriminalkommissarie Joona Linna och dömdes till rättspsykiatrisk vård och total isolering.
Var han den unge mannen befunnit sig hela tiden? Hans oväntade vittnesmål gör att det gamla fallet måste tas upp igen. Det är bråttom, mycket bråttom. Någon måste ta sig in på säkerhetsenheten och vinna seriemördarens förtroende.
Ingen kan gömma sig för Sandmannen. Stanna inne, somna inte. Mardrömmen har bara börjat.

Fjärde boken om Joona Linna.

Min åsikt:
Spännande & mycket bra.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar