Självrisk av Elsebeth Egholm

SjälvriskNummer: 2251
Titel: Självrisk
Författare: Elsebeth Egholm
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2004/2006
ISBN:
978-91-32-33262-3
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
En isande kall februarinatt vaknar Dicte Svendsen och hennes pojkvän Bo av att grannens stall står i lågor. Ensamma försöker de rädda de instängda och panikslagna hästarna. Grannparet Karen och Sören är bortresta och av Karens syster, som bor med dem, syns inte ett spår…
Samma kväll brinner också en skola ner och Århuspolisen med John Wagner i spetsen får fullt upp. De kopplar samman bränderna och ett ungdomsgång hamnar snart i fokus.
Men då Dictes sjuttonåriga dotter hittar en kvinnokropp en bit ifrån deras hem tar händelserna en märklig vändning. För den avlidna är Karens försvunna syster, mördad på ett mycket makabert och brutalt sätt.
Dicte får i sin roll som journalist inblick i vad som sker och hon gör så gott hon kan för att hjälpa polisen i deras arbete. Men aldrig kunde hon ana att hennes bevakning av händelserna skulle komma att bli så farlig och personlig…

Självrisk är andra boken om Dicte Svendsen.

Min åsikt:
Spännande & fängslande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar