Påtaglig risk att skada av Tove Klackenberg

Påtaglig risk att skadaNummer: 2293
Titel: Påtaglig risk att skada
Författare: Tove Klackenberg
Förlag: Natur och kultur
Utgivningsår: 2002/2003/2004
ISBN: 91-27-10921-6
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
Två barn hittas mördade i en garderob. Inledningsvis ser det ut att bli ett enkelt fall för åklagare Svea Lundström Duval – åtal har redan väckts mot de båda föräldrarna. Men Svea märker snart att det är något som inte stämmer. Varför går historierna ihop? Vem ljuger? Och hur kommer det sig att modern, Jenny, inte reagerar på anklagelserna som riktas mot henne? För att få svar på dessa frågor inleder Svea till slut en egen undersökning och finner en betydligt mer komplicerad historia ön den hon själv har presenterat i rätten. Samtidigt står det alltmer klart att någon förföljer Svea, någon som vill henne illa.

Påtaglig risk att skada är första boken om åklagaren Svea Lundström Duval.

Min åsikt:
Mycket bra & spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar