Självtäkt av Tove Klackenberg

SjälvtäktNummer: 2294
Titel: Självtäkt
Författare: Tove Klackenberg
Förlag: Månpocket
Utgivningsår: 2004/2005
ISBN: 91-7001-253-9
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Åklagare Svea Lundström Duval hinner knappt börja på sin nya arbetsplats i Östersund förrän Härjedalen drabbas av en rad sabotage. Tidningarna är snabba att knyta händelserna till rättstvisten mellan traktens markägare och samebyarna, och Svea placeras i Sveg för att leda den uppmärksammade utredningen.
Sabotagen är dock inte det enda som stör lugnet i Sveg. Märkliga olycksfall drabbar människor som egentligen borde ha dömts i domstol och Svea börjar söka efter samband. Först när det är för sent inser Svea att sanningen kan bli mycket obehaglig, även för henne själv.

Självtäkt är andra boken om åklagaren Svea Lundström Duval.

Min åsikt:
Bra & spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar