Dömd på förhand av Tove Klackenberg

Dömd på förhandNummer: 2296
Titel: Dömd på förhand
Författare: Tove Klackenberg
Förlag: Alfabeta pocket
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-501-1249-8
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
Monika Larssons högsta önskan är att bli domare, och en lyckad tingstjänstgöring kan betyda allt för karriären. När hon hamnar på den lilla tingsrätten i Marviken verkar det till en början vara en beskedlig småstad där tiden tycks stå stilla. Men Monikas nya arbetsplats visar sig koka av intriger, trakasserier och nedtystade konflikter. När en av ortens advokater dör förvärras läget ytterligare. Gruppen på den lilla tingsrätten glider sakta mot katastrofens rand och Monika märker att hon är på väg att dras med i fallet. Och samtidigt har hon en mystisk känsla av att hon går i ett upptrampat spår, att en annan Monika Larsson redan varit där och väckt ont blod…

Min åsikt:
Bra & bitvis spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar