Morden i Holloman av Colleen McCullough

Morden i HollomanNummer: 2302
Titel: Morden i Holloman
Författare: Colleen McCullough
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2006/2007
ISBN: 978-91-37-13092-7
Betyg:
3 av 5

 

Om boken:
”Jag misstänker ingen, och det är det som gör mig mest bekymrad. Jag borde misstänka någon, så varför gör jag inte det? Jag har en känsla av att det finns någonting mitt framför näsan på mig – men jag ser det inte.”

Året är 1965, och på det prestigefulla forskningscentret i Holloman, Connecticut, hittas kroppsdelar av en ung kvinna. När biträdande poliskommissarie Carmine Delmonico kartlägger de senaste månadernas försvinnanden av tonårsflickor noterar han en rad oroväckande likheter dem emellan – samtliga lever ett skyddat och gudfruktigt liv, och alla är färgade.

Misstankarna som riktas mot forskningscentrets anställda får den till synes perfekta ytan att krackelera. Vad är det professor Smith döljer i källaren? Varför känner inte doktor Polonowskis fru till sin mans stuga i skogen? Och kan Delmonico lita på den tuffa ensamvargen Desdemona Dupre, som han känner sig mer och mer attraherad av?

Min åsikt:
Bra & bitvis spännande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Morden i Holloman av Colleen McCullough“

  1. Åh har inte läst något av denne författare sedan jag läste Morgans färd och det var några år sedan.

Lämna ett svar