Vanessa: flickan i glaskupan av Carolina Gynning

Vanessa: flickan i glaskupanNummer: 2313
Titel: Vanessa: flickan i glaskupan
Författare: Carolina Gynning
Förlag: Bladh by Bladh
Utgivningsår: 2012
ISBN: 978-91-86603-43-4
Betyg:
2 av 5

 

Om boken:
Vanessa kämpar för att återta den identitet som tvillingsystern Laura stulit från henne. Men ingen tror henne. I stället för att få tillbaka sitt liv som framgångsrik magasinsdrottning spärras hon in på en psykiatrisk avdelning. Läkarna proppar henne full med lugnande mediciner och säger att vanföreställningar ingår i sjukdomsbilden. På avdelningen träffar hon Rosanna. Hon kallar sig Roy och har åkt in och ut på hispan i hela sitt liv. En märklig relation tar sin början medan Vanessa smider hämndlystna planer mot systern…

Vanessa: flickan i glaskupan är den fristående uppföljare till Laura: flickan från havet.

Min åsikt:
ok, men rätt svag.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar