Allt jag önskar mig av Grégoire Delacourt

Allt jag önskar migNummer: 2315
Titel: Allt jag önskar mig
Författare: Grégoire Delacourt
Förlag: Sekwa
Utgivningsår: 2012/2013
ISBN: 978-91-86480-59-2
Betyg:
5 av 5

 

Om boken:
”Djupt inom mig visste jag, att om de här pengarna kunde göra gott, så kunde de också göra skada.”

Livet blev inte riktigt som Jocelyne hade tänkt sig. Hon drömde om att bli modeskapare i Paris, men driver en sybehörsaffär i Arras. Hon väntade på drömprinsen, men det var Jocelyn som dök upp. De har två utflugna barn och lever ett stillsamt liv tillsammans. För nöjes skull skriver hon en blogg om sömnad, spets och pärlor.

En dag blir hon övertalad att spela på lotto och vinner 18 547 301 euro! Den dagen vinner hon stort. Eller gör hon det?

Min åsikt:
En stark, vacker, smärtsam, varm & väldigt bra bok.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar