Undret av R.J. Palacio

UndretNummer: 2318
Titel: Undret
Författare: R.J. Palacio
Förlag: Brombergs
Utgivningsår: 2012/2013
ISBN: 978-91-7337-473-6
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
”Jag känner mig vanlig. Inuti. Den enda anledningen till att jag inte är vanlig är att ingen annan tycker att jag är det.” /August

August (Auggie) Pullman föds med ett missbildat ansikte. Ända fram till tioårsåldern har han undervisats hemma av sin mamma. När han sedan ska börja i en vanlig skola förstår han att mycket kommer att förändras. hur ska Auggies klasskamrater reagera och hur ska han själv bemöta deras reaktioner? Hur ska han få dem att förstå att han är precis lika vanlig som de, bara med den skillnaden att han ser annorlunda ut?

Min åsikt:
Stark, fin, varm & tänkvärd.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar