Fågelhuset av Ester Roxberg

FågelhusetNummer: 2326
Titel: Fågelhuset
Författare: Ester Roxberg
Förlag: X Publishing
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-85763-31-3
Betyg:
4 av 5

 

Om boken:
Välkommen upp på scenen!
Skådeplatsen är ett kontor i Stockholm. Genom praktikanten Livs många gånger opålitliga och minst sagt uppfinningsrika blick sätts kulturbranschens miljöer och figurer under lupp. En sanslös resa rakt upp och in bakom finrummets kulisser, där inget visar sig vara vad det utger sig för.

”Jag är inte längre bara Liv. Jag är praktikant. Jag har fördelat min sommarjobbslön i fyra kuvert, ett för varje månad den här hösten. Sextusen kronor i månaden till hyra och mat. Jag ska klara det. I vår kommer jag att vara anställd.

Jag sätter mig vid skrivbordet. Jag har ett eget skrivbord, med en egen dator. En egen sax. En egen häftapparat. En egen kalkylator. Mitt liv har fått en helt ny avsikt. Att sitta på en stol, lutad över en skärm. Ja ursäkta jag kan inte prata mer just nu.”

Min åsikt:
Mycket bra, underhållande & intressant.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar