För dig blottad av Sylvia Day

För dig blottadNummer: 2449
Titel: För dig blottad
Originalets titel: Bared to You
Författare: Sylvia Day
Översättare: Karin Andrae
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2012/2013
ISBN: 978-91-1-305121-5
Betyg:
3 av 5

 

Bokens första mening:
Jag tycker att vi drar ner på stan och firar.

Om boken:
Han var vacker, farlig och väldigt het. Jag drogs till honom som jag aldrig hade dragits till någon tidigare. Jag längtade efter hans beröring som om den var en drog, trots att jag genast förstod att han skulle göra mig olycklig. Jag försökte undvika och avvisa honom. Med tanke på min historia hade jag inte plats för en man i mitt liv. Men han såg hur mycket jag ville ha honom och det utnyttjade han lätt…

Gideon förstod. Han hade sina egna demoner. Och vi skulle bli varandras speglar, reflektera varandras värsta mardrömmar… och drömmar.
Hans kärlek förvandlade mig, och jag bad om att det förflutna inte skulle förstöra allt…

För dig blottad är första delen i serien Crossfire.

Min åsikt:
Bra, men rätt svajig.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar