I kroppen min av Kristian Gidlund

I kroppen minNummer: 2471
Titel: I kroppen min: resan mot livets slut och alltings början
Författare: Kristian Gidlund
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2013
ISBN: 97891-37-14052-0
Betyg:
5 av 5

 

Bokens första mening:
Jag fick beskedet på en torsdag, strax innan jag skulle åta pannkakor.

Om boken:
Jag har fått besked om en envis cancer. En elak.
En cancer som gjort sig omöjlig. Omöjlig på alldeles fel ställen. Och jag har fått besked om att jag inte kommer att klara mig den här gången. Det här är mitt sätt att hantera den här situationen. Mitt sätt att tygla det som har tvingat sig in i mitt liv. Det här är mina känslor när de osar, fräser och dundrar inom mig.

I mars 2011 fick Kristian Gidlund sin första cellgiftsbehandling mot den nyligen upptäckta cancern. Han började skriven en blogg, ”I kroppen min”. Boken baseras på bloggen som fullkomligt har exploderat av besökare.

Min åsikt:
Starkt, gripande, berörande & vackert.

Vald till månadens bok i maj 2013.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar