Julie av Gunilla O. Wahlström

Nummer: 328
Titel: Julie
Författare: Gunilla O. Wahlström
Förlag: Runa
Utgivningsår: 2006
ISBN: 91-88298-90-6
Betyg: 5 av 5


Om boken:

För fyra år sedan fick jag ett brev från en kvinna som läst min bok om Kirre och lyssnat på en föreläsning jag höll. Hon berättade kortfattat om hur berörd hon blivit och vädjade till mig att skriva en liknande bok om ett barn som växer upp med en psykiskt sjuk förälder. Okunnigheten om dessa barns situation är stor. Ytterligare några personer har gett mig av sin tid och av sina öden, och tillsammans har deras berättelser blivit till den lilla flickan Julie Larsson.

Min åsikt:
En otroligt intressant bok, som är i samma stil som böckerna om Kirre. En bok om barns utsatthet.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar