Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma

Munken som sålde sin FerrariNummer: 2812
Titel: Munken som sålde sin Ferrari
Originalets titel: The Man Who Sold His Ferrari
Författare: Robin Sharma
Översättare: Cecilia Lyckow Bäckman
Förlag: Natur & Kultur
Utgivningsår: 1997/2006
ISBN: 978-91-27-10867-7
Betyg: 2 av 5

 

Bokens första mening:
Han föll ihop mitt i den fullsatta rättssalen.

Om boken:
En arrogant värsting till stjärnadvokat, Julian Mantle, bränner ljuset i båda ändar och får en hjärtinfarkt i rättssalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad. Från att ha varit femtiotre år och sett ut som sjuttio är han nu tre år äldre, men ser ut som trettiofem. Under sin frånvaro har han nämligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med ”the Sagers of Sivana”. Dessa visa män (och kvinnor) är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

Min åsikt:
Ok men inget som direkt fångar mig.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar