Bara barnet av Torey Hayden

Nummer: 32
Titel: Bara barnet
Författare: Torey Hayden
Förlag: Natur och kultur
Utgivningsår: 1989
ISBN: 91-582-1389-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Det är ingen lätt klass som Torey Hayden möter i den nya skolan. Där finns den aggressiva och sexuellt brådmogna Mariana, den schizofrene Dirkie och den autistiska Lesley. När Torey dessutom får ta emot två irländska systrar, märkta av krigets Belfast, söker hon desperat efter hjälp. Trots varningar accepterar hon Lesleys vackra men egendomligt ovänliga mamma som frivillig assistent. Torey anar att det kan bli problem men inte att Lesleys mamma bara ska bli ytterligare ett barn i klassen.

Min åsikt:
Denna bok är precis lika bra som alla hennes andra böcker som jag läst. Ämnet är så berörande för mig, så intressant. Det är svårt att sluta läsa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar