Den osynlige mannen från SalemNummer: 3301
Titel: Den osynlige mannen från Salem
Författare: Christoffer Carlsson
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-642-0415-8
Betyg: 5 av 5

 

Bokens första mening:
Jag stryker utanför din dörr, precis så som jag gjorde förr.

Om boken:
Det är slutet på sommaren och en ung kvinna hittas skjuten till döds i ett härbärge för Stockholms hemlösa. Tre våningar upp vaknar polisen Leo Junker i sin lägenhet av sirenerna. Nästan tjugo år tidigare, under sin uppväxt i förorten Salem, möter den unge Leo två personer som för alltid kommer att stanna hos honom: John och Julia Grimberg. John och Leo blir vänner, Leo och Julia blir något mer. Och i bakgrunden, i skuggorna, skymtar också en person till. Någon som kommer att förändra allt.
Det är slutet på sommaren och i utkanterna av Stockholm – i förfallna förorter, slitna lägenheter och mörka bakgator – börjar sökandet efter en gärningsman, där varje steg framåt endast leder längre in i en labyrint, skapad av någon som inte går att fånga. Någon som har lyckats med det omöjliga, och gjort sig själv osynlig.

Den osynlige mannen från Salem är den första boken om polisen Leo Junker.


Min åsikt:

Fängslande, starkt & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone