Tatuerade tårar av Bobbi A Sand

Tatuerade tårarNummer: 3307
Titel: Tatuerade tårar
Författare: Bobbi A Sand
Förlag: Transcenders
Utgivningsår: 2011
ISBN: 978-1467964944
Betyg: 4 av 5

 

Bokens första mening:
Solen har gått ner och det är mörkt som mitt i natten.

Om boken:
Familjen Modigs julafton avslutas abrupt med att Micki hamnar på sjukhus efter att närapå ha svultit sig till döds. Kvar i sitt rum i familjens villa blir lillasyster Mija som också håller på att tyna bort – bara på ett annat sätt. Hon tar sin tillflykt till den mest extrema form av musik hon kan komma på, men trots allt ljud är det ingen som hör. Till slut ger hon upp och sticker hemifrån.

Mickis ex Danny går mellan sin nya pojkväns lägenhet och tatueringsstudion där han jobbar och gör allt för att slippa skuldkänslorna över det han gjort och inte gjort. Först går flykten från Micki, sedan från tillflyktsorten, tills det inte längre finns någonstans att ta vägen. Men ett kort möte mellan Mija och Danny får dem båda att vågar prova en gång till – att göra något, vad som helst, för att nå fram.

Min åsikt:
Stark & gripande.

Recensionsexemplar från Transcenders!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Tatuerade tårar av Bobbi A Sand“

  1. […] Om Tatuerade tårar: ”Stark & gripande.” – Läs här: http://jenniesboklista.com/?p=18948 […]

Lämna ett svar