Illusioner av Jeff Abbott

IllusionerNummer: 3577
Titel: Illusioner
Originalets titel: Collision
Författare: Jeff Abbott
Översättare: Bo Samuelsson
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2008/2010
ISBN: 978-91-7351-680-8
Betyg: 2 av 5


Bokens första mening:
”Slut på smekmånaden”, sa Emily.

Om boken:
Ben Forsberg är en framgångsrik affärsman som fortfarande sörjer sin hustru som mördades två år tidigare. När han plötsligt finner sig anklagad för mord och spioneri står han handfallen. Ett våldsamt möte med Pilgrim, en före detta CIA-agent som numera arbetar för en hemlig spionorganisation, gör att de båda inser att någon satt dit dem.
Ben lär sig snabbt att inget är vad det verkar vara och att han inte kan lita på någon, och trots att Pilgrim föredrar att arbeta ensam behöver han Ben för att hitta den skyldige. I en kamp mot klockan för att upptäcka vem som vill sätta dit dem och varför uppstår en märklig vänskap. Men kan de ens lita på varandra? Pilgrim har egna hemligheter som tvingar Ben att se hur suddig linjen blivit mellan god och ond, mellan vän och fiende.

Min åsikt:
Helt ok men rätt seg.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar