Författarnas himmel av P C Jersild

Författarnas himmelNummer: 3572
Titel: Författarnas himmel
Författare: P C Jersild
Förlag: Novellix
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-87451-91-1
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
Några timmar – det kan väl varit en fyra fem högst – efter det jag hade dött, började jag komma till sans.

Om boken:
Precis som i skänken arbetade flera rökare där. De brukade smita ut med jämna mellanrum för ett bloss på bakgården. En eftermiddag råkade jag, på väg till kylen, springa på några från konditoriet på väg ut. ”Sonja?!” Visst var det Sonja Åkesson. Vi hade inte setts sedan början på sjuttiotalet – Sonja dog 1977 – så vi hade förstås en hel del att prata om. Jag följde med henne ut och stod där och huttrade bland de andra rökarna.

Min åsikt:
Mycket bra & underhållande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Författarnas himmel av P C Jersild“

  1. […] Utgivningsår: 2013 (första utgåvan, Novellix). Antal sidor: 27. ISBN: 978-91-87451-91-1. Andras röster: Det här har jag läst, Jennies boklista, Ljudboka. […]

Lämna ett svar