Silverpojken av Kristina Ohlsson

SilverpojkenNummer: 3808
Titel: Silverpojken
Författare: Kristina Ohlsson
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-87027-62-8
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Första gången som Aladdin såg pojken med kortbyxorna snöade det.

Om boken:
”Först såg Aladdin bara sig själv i spegelglaset. Sedan tittade han en gång till och kände hur hjärtat stannade. För bakom honom stod pojken i kortbyxorna. Aladdin skrek till. Då slocknade lampan i taket och allt blev svart.”

En mystisk pojke i kortbyxor smyger omkring i snön. När Aladdin försöker prata med honom, försvinner han snabbt utan att säga ett ord. Och när han rör sig i snön, syns det inga spår där han har gått. Vem är han? Hör han hemma på flyktingbåten i hamnen? Eller kan han vara Silverpojken – han som i hundra år försökt hitta det försvunna kyrksilvret?

Aladdin, Billie och Simona bestämmer sig för att lösa gåtan.

Silverpojken är bok två i serien Glasbarnen.

Min åsikt:
Bra & spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar