Liksom helt magiskt av Mårten Melin

Liksom helt magisktNummer: 3868
Titel: Liksom helt magiskt
Författare: Mårten Melin
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-29-68929-7
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
Jag stirrade på Elina.

Om boken:
Liksom helt magiskt är en samling av tolv berättelser. Vissa är spännande, vissa roliga och vissa är riktigt, riktigt läskiga. Vi får träffa Viktor som får ett magiskt halsband, Lara som kan se spöken och Jamila som vill vara någon helt annan …

Historierna är sinsemellan helt olika, men den röda tråden är det övernaturliga inslaget som på ett självklart och enkelt sätt vävs in i vardagen, något som tillsammans med det rappa och enkla språket har blivit Mårten Melins signum.

Min åsikt:
Mycket bra, lättlästa & intressanta berättelser.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar