Håll höjden! av John Arthur Ekebert

Håll höjden!Nummer: 3864
Titel: Håll höjden!
Författare: John Arthur Ekebert
Förlag: Stockholmia
Utgivningsår: 2013
ISBN: 978-91-7031-265-6
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:

De flesta människor strävar efter ett vackert yttre som kläder, stilar, smycken och smink.

Om boken:
”Min mobil ringde: Det var en Frank Aschberg som presenterade sig som fotograf. Frank frågade om vi kunde träffas angående ett fotoprojekt. Jag skulle få en kamera och under hela 2011 fotografera mitt liv som hemlös. Uppdraget skulle mynna ut i en utställning där jag bemöttes som en yrkesman, som vilket fotoproffs som helst. En utställning som även kunde användas i skolor och andra sammanhang. Frank skulle bli min handledare. Detta blev resultatet.”

Min åsikt:
Starka & berörande foton och texter.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Håll höjden! av John Arthur Ekebert“

  1. Okey betyg

Kommentera