Vänd om och var stilla av Johanna Mo

Vänd om och var stillaNummer: 3920
Titel: Vänd om och var stilla
Författare: Johanna Mo
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-37-14203-6
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:

Dina händer lyser vita i mörkret.

Om boken:
Vad krävs för att mörda i Guds namn?

En ung kvinna hittas död vid en cykelväg i Högdalen. En bit därifrån finner polisen en blodig sten. Kriminalkommissarie Helena Mobacke vid Söderortspolisen blir ansvarig för utredningen. Dagen därpå hittas ytterligare en ung kvinna mördad i ett industriområde i Älvsjö. Offren tycks inte ha något gemensamt och det finns inget som tyder på att de skulle ha dödats av samma person. Till en början behandlas därför morden som två olika fall av Helena och hennes utredningsgrupp där en av poliserna allt mer öppet motarbetar Helena. Efterhand börjar ett samband mellan kvinnorna anas och Helena inser att de måste arbeta snabbt om inte fler ska drabbas.

Vänd om och var stilla är den andra boken om Helena Mobacke.

Min åsikt:
Mycket bra & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar