Mina drömmars land av Manne Fagerlind

Mina drömmars landNummer: 3889
Titel: Mina drömmars land
Författare: Manne Fagerlind
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7537-024-8
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:

Pappersflygplanet såg välbalanserat ut.

Om boken:
Joseph har lämnat Uganda för att ta sig till norra Europa, där han hoppas kunna få den framtid som nekas honom i hemlandet. Han är beredd att genomlida vilka umbäranden som helst för att förverkliga sin dröm. Samtidigt har Henrik nått sina drömmars mål och hans IT-företag är enormt framgångsrikt. Men vad ska han göra nu? En intressant ny utmaning är ett ansiktsskanningsprogram som bland annat kan avslöja illegala immigranter. Henriks fru Lotta kämpar för det stora genombrottet som kläddesigner. Då händer något som får henne att ifrågasätta hela sin tillvaro. Att hjälpa papperslösa flyktingar kan kanske ge mening åt livet?

Min åsikt:
Mycket bra, tänkvärd & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar