En liten värld av Åsa Hellberg

En liten världNummer: 3914
Titel: En liten värld
Författare: Åsa Hellberg
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-37-14144-2
Betyg: 5 av 5


Bokens första mening:
Varför Elsa valde att ställa sig i korsningen utanför Stockholms Central vid exakt den tidpunkten kunde hon efteråt inte säga, däremot visste hon varför hon valde att följa efter blondinen som kom småspringande med en liten resväska i handen.

Om boken:
Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.

Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?

Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.

Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde.

Min åsikt:
Mycket bra, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “En liten värld av Åsa Hellberg“

  1. Tusen tack, Jennie, vad roligt att du tyckte om min nya bok.
    Varma hälsningar,
    Åsa Hellberg

Lämna ett svar