Berglins stora bok om kropp & hälsa av Jan & Maria Berglin

Berglins stora bok om kropp & hälsaNummer: 4027
Titel: Berglins stora bok om kropp & hälsa
Författare: Jan & Maria Berglin
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-46-22537-9
Betyg: 4 av 5


Bokens första mening:
Mitt emot varandra om morgonen.

Om boken:
Är du omgiven av maratondårar som diskuterar kilometertider och talkning av skinkorna vid långlopp? Känner du hur lunchrummet på jobbet, meter för meter, erövras av matfundamentalister? Upplever du att din kropp inte samarbetar längre? Har du känslan av att människor i din närhet inte unnar dig att i lugn och ro få nöta ned din kropp? Undrar du när man börjar sälja semlor igen? Bär du hjälm när du går över torget och funderar över när västerlandets fettbomb ska brisera? Känner du att du alltid har en förkylning på gång, eller en maginfluensa, eller tandvärk, eller stroke? Utövar du i smyg lite voodoo mot dina smala väninnor? Har du förstått att kroppen inte alls är ett ”tempel” utan en kulvert där tåg av matvagnar rasslar över nötta golv mot alltmer underbemannade avdelningar? Den här boken är till dig!


Min åsikt:

Mycket bra & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar