Visning pågår av Sofie Sarenbrant

Visning pågårNummer:
Titel: Visning pågår
Författare: Sofie Sarenbrant
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7537-102-3
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar: Ja tusen tack Damm!


Bokens första mening:
Hon ligger alldeles stilla under sänghimlen.

Om boken:
Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Det enda som talar för det är att Astrid påstår att en främling har klappat henne på kinden under natten.

Kriminalinspektör Emma Sköld utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, och hemligheter som avslöjas stärker teorin. Men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?

Visning pågår är den tredje fristående deckaren om kriminalinspektör Emma Sköld.


Min åsikt:

Väldigt fängslande, spännande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar