Här och nu av Eva Ludvigsen

Här och nuNummer: 4051
Titel: Här och nu
Författare: Eva Ludvigsen
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7577-044-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag!


Bokens första mening:
Hörde jag rätt?

Om boken:
”Var det här du var hela tiden?” Som tur var uttalade Ingrid inte orden högt när hon krockade med cowboyen Nate på en hästgård i Montana så att vedträn ven genom luften. Som svar fick hon: ”Vad tar du dig till, människa?”
På granngården bor Nate vars inre frusits till is sedan hans ungdomskärlek tackat nej till hans frieri. Även om den karga ytan ryter vid närkontakt är han attraherad av den sprudlande svenskan med det porlande skrattet. Han har bara glömt hur man söker kontakt.
Det gemensamma intresset för fotbollen för ut paret i gnistrande närkamper men det är först när ett barn anländer till världen som deras vänskap förvandlas till en virvlande kärlekssaga. Tills det förflutna kommer ifatt, missförstånden läggs på hög och planet till Sverige lyfter och tystnaden lägger sig.

Först när livet ställs på sin spets strider de för sin kärlek – mot alla odds.

Min åsikt:

En mycket bra, fin och tänkvärd bok!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus & Adlibris eller direkt från Idus förlag.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar