Gå om intet av Sandra Gustafsson

Gå om intetNummer: 4110
Titel: Gå om intet
Författare: Sandra Gustafsson
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7557-909-2
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag!


Bokens första mening:
Du vet ingenting om hur det är att vara jag.

Om boken:
Joakim har mördats. Flickvännen Saras och brodern Tobias versioner om vad som har hänt går dramatiskt isär. Är Saras stora kärlek till Tobias äkta eller är hon i själva verket en psykiskt sjuk människa som är beredd att göra allt för att manipulera sin omgivning, precis som Tobias påstår?

Vi möter två människor som kämpat i hela sitt liv. Tobias med en stark hatkärlek till sin familj, och Sara som har utplånat sig själv i sin strävan att passa in. När de nu på olika sätt försöker kontrollera sin omgivning och sin verklighet går ingenting som de planerat.

Min åsikt:
En stark, fängslande & otroligt nervkittlande historia!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar