Sätt mig i brand! av Tahereh Mafi

Sätt mig i brand!Nummer: 4135
Titel: Sätt mig i brand!
Originalets titel: Ignite Me
Författare: Tahereh Mafi
Översättare: Carina Jansson
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-32-16198-8
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
Jag är ett timglas.

Om boken:
Juliette överlevde en pistolkula i bröstkorgen. När hon vaknar efter att ha svävat mellan liv och död vet hon varken om rebellerna är besegrade eller om Adam eller ens någon av hennes vänner fortfarande lever. Warner har räddat Juliettes liv. Warner, överbefälhavaren. Warner, som hon hatade, men som blev hennes älskare. Warner, Adams bror. Juliettes och Warners kärlek är förbjuden, men omöjlig att kämpa emot. Nu vill Warner slåss vid hennes sida mot Återetablissemanget, och krossa skräckväldet. Men är det verkligen det enda han vill med henne?

Sätt mig i brand! är den sista delen om Juliette!

Min åsikt:
Bra & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Sätt mig i brand! av Tahereh Mafi“

  1. Funderar verkligen på att läsa denna serie!

Lämna ett svar