Fritt förfall av Birgitta Stenberg

Fritt förfallNummer: 4185
Titel: Fritt förfall
Författare: Birgitta Stenberg
Förlag: Normal
Utgivningsår: 2006
ISBN: 91-85505-16-1
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
De dansande rörde sig ljudlöst över golvet, fram och tillbaka gled vågen genom det lilla rummet.

Om boken:
Året är 1951. Caroll gör allt som står i hennes makt för att kunna leva och verka, om så i bara några dagar till, tillsammans med de andra utsvultna konstnärerna nere på kontinenten. Allt för att inte behöva åka hem till sin mor i Sverige. Hon vill uppleva allt och lära sig allt om andra människor och kulturer. Caroll inleder ett förhållande med amerikanskan Martha men gör hon det bara av ekonomiska skäl eller är hon verkligen förälskad? Det är fler än Martha som undrar över detta.

Min åsikt:
Bra, lättläst & intressant!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar