Hitta hem av Susanne Boll

Hitta hemNummer: 4114
Titel: Hitta hem
Författare: Susanne Boll
Förlag: Damm
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-7537-120-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Damm förlag!


Bokens första mening:
Flygbussen rusar fram i en hisnande hastighet längs motorvägen mellan Arlanda och Stockholms innerstad.

Om boken:
Tre kvinnor står vid vägs ände men oväntade möten kan leda till en andra chans när livet är som mörkast. Hitta hem är den fristående uppföljaren till Susanne Bolls psykologiska relationsroman Det enda rätta.

Läkaren Helmi Laine, som flytt landet efter att ha gett falska friskbesked till sina cancersjuka patienter, återvänder till Sverige fast besluten att hitta den dotter hon övergett trettio år tidigare. Helmis enda ledtråd finns hos Yvonne, dotterns alkoholiserade faster. I en annan del av staden återhämtar sig trettioåriga Dina från ett självmordsförsök. Motvilligt öppnar hon upp för världen och för tanken att det kanske finns något, eller någon, som det kan vara värt att leva för. Samtidigt gömmer sig någon i skuggorna. Någon som inte kan förlåta en oförrätt. Någon som bara väntar på rätt tillfälle att hämnas.

Min åsikt:
Mycket bra, stark & fängslande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris & Fritz Ståhl.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar