Fräsch, frisk och spontan av Mons Kallentoft

Fräsch, frisk och spontanNummer: 4255
Titel: Fräsch, frisk och spontan
Författare: Mons Kallentoft
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-27-10810-4
Betyg: 3 av 5


Bokens första mening:
En bildäcksgunga flyger mot himlen där moln just börjar dyka upp vid horisonten.

Om boken:
Utåt sett är de den perfekta familjen. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn och en dyr bostadsrätt i Stockholm. De sköter hushållssysslorna tillsammans, noggrant fördelade med hjälp av ett excel-dokument. Men under ytan är det något som inte stämmer. Han försöker förstå sitt liv utifrån marknads- och varumärkesteorier, medan hon försvinner ut på långa nattliga promenader. Det är då tanken på ett nytt projekt dyker upp hos honom. Hans alldeles privata projekt, som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro. Ett nytt projekt – ett projekt som verkligen kommer att brännas.

Min åsikt:
Bra & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus, Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar